Finns det någon framtid för undersökningsföretagen? 7/6

Laddar Karta...

Finns det någon framtid för undersökningsföretagen? 7/6

Tid:
7 juni
15:00 - 18:00

Kan man lita på undersökningar? Vad skall man lita på? Är big data hotet mot undersökningsföretagen? Gör inte Google och Facebook undersökningsföretagen ointressanta?
Undersökningsbranschen har i hög grad påverkats av digitaliseringen. De traditionella köparna av undersökningar fullständigt dränks i dataleverantörer, där stora utmaningar finns gällande att hantera och tolka informationen. Vad kan undersökningsföretagen då bidra med? Hur går resonemangen?
Novus har inte precis varit en liten tyst aktör kring undersökningsfrågor, och har rört upp många känslor. Samtidigt är det valår och undersökningsföretagens kunskap ställs på sin spets. Det kommer ett facit i september i år.
Vad händer om man har fel? Vad händer om man har rätt? Vilken roll har själva undersökningen för att påverka allmänheten?

Om dessa frågor kommer Torbjörn Sjöström (VD) och Peter Blid (seniorkonsult) från Novus att prata mer om.

Program:

15-16 Föreläsning
16-16.30 Diskussion i grupp
16.30 Mingel med matiga tilltugg

Seminariet är kostnadsfritt för dig som är medlem i SMUF eller SÖK. Anmäl dig här senast den 4/6

Analysföretaget Novus befinner sig mitt i skärningspunkten mellan samhälle/opinion, politik, näringsliv, organisationer och media – med en unik kunskap och inblick i dagens allt snabbare rörliga verklighet.