Smuf mingel och årsmöte 5/2 2018

Laddar Karta...

Smuf mingel och årsmöte 5/2 2018

Tid:
5 februari
15:00 - 19:00

På programmet står bland annat vinnarna i kategorin Årets undersökningsprojekt i MarC Awards Sara Heidenvall från LynxEye och Visit Sweden som kommer och berättar om sitt vinnande projekt samt Jens Nordfält, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, som vann kategorin Årets influencer. Efteråt minglar vi tillsammans.

Motiveringen från juryn löd:

“Deras (LynxEye/Visit Sweden) projekt har nyttjat en kombination av kvalitativa och kvantitativa metoder, samt baserat sig på såväl ny teknik som beprövade metoder i ny förpackning. Genom att väga samman konkurrentvärdering, social listening, expertintervjuer samt kvalitativ research skapades ett underlag som gav uppdragsgivaren konkreta insikter och en handlingsplan som lett till såväl en ompositionering på marknaden som en ny kommunikationsplattform.”

”Jens har genom en kombination av enkätsvar och beteendedata i butiksmiljö ökat kunskapen kring vad som påverkar det faktiska beteendet i butiksmiljö. I sin senaste studie undersökte han tänkbara effekter av mobilanvändning i butik och hur visuell distraktion på olika platser kan påverka människors köpbenägenhet. Något som gett goda insikter i hur konsumenter beter sig och påverkas.”

Program:
15-16 årsmöte
16.15-17.45 föreläsning
17.45-19 mingel

Anmäl dig här